Paul Hewitt Perfect Match Lagoona

På lager

12% rabat

Vejl. Pris: 1.590 kr

Specialpris 1.395 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Paul Hewitt Perfect Match Lagoona

Gavesæt fra Paul Hewitt i højeste kvalitet med safirglas og 316L stål - den perfekte gaveidé! 

Sættet består af følgende:

  1. Paul Hewitt's helt nye Lagoona dameur med rosa mesh og en smuk blå urskive.
  2. Paul Hewitt Phrep med 18 CM i omkreds - størrelse medium.

 

Paul Hewitt
Paul Hewitt er et tysk brand, der tilbyder unikke herre- og dameure inspireret af den maritime verden. Brandet har rødder i de nordtyske kyster og udspringer fra kærligheden for havet og følelsen af frihed. Ankeret på deres armbåndsure og armbånd symboliserer mere end bare deres oprindelse. Det er, som de selv udtrykker det "...our attitude towards life.".
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Meshlænke
Uret har en meshrem i høj kvalitet. Meshremmen er nem at tilpasse, så den passer lige netop dit håndled. Meshremmen føles behagelig om håndleddet og er samtidig yderst holdbar.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer PH-PM-20-S
EAN 4251158748405
Mærke Paul Hewitt
Urværk Kvarts urværk
Urkassens farve Guld
Urskivens farve Blå
Remmens farve Guld
Rem Meshlænke
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
Materiale 316L Kirurgisk stål
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Safirglas
Diameter 36 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os