BLACK WEEK ☆ MINDST 25% RABAT ☆ KLIK HER!

Paul Hewitt Pherps Lite Black Nylon Black

På lager

245 kr

* Påkrævede felter

245 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Paul Hewitt Pherps Lite Black Nylon Black

Et smukt armbånd fra Paul Hewitt med et all-black look, hvor nylon armbåndet er udført i sort med et sort anker. En del af serien Phreps Lite fra Paul Hewitt.

Model: PH-PHL-N-B-B

Findes i 2 størrelser:

  • Medium (18 CM)
  • Large (19 CM).
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Paul Hewitt
Paul Hewitt er et tysk brand, der tilbyder unikke herre- og dameure inspireret af den maritime verden. Brandet har rødder i de nordtyske kyster og udspringer fra kærligheden for havet og følelsen af frihed. Ankeret på deres armbåndsure og armbånd symboliserer mere end bare deres oprindelse. Det er, som de selv udtrykker det "...our attitude towards life.".
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Armbånd Omkreds på 19 cm
Armbåndet er 19 cm i omkredsen og passer typisk på et almindeligt kvindeligt håndled eller et mindre til almindeligt herrehåndled.
Specifikationer
Varenummer PH-PHL-N-B-B-
Brands Paul Hewitt
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Armbånd
Materiale Stofmateriale
Farve Sort
Smykkestørrelse Armbånd Omkreds 19 cm

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på