SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Paul Hewitt Pherps Lite Rose Gold Black Nylon

Et smukt armbånd fra Paul Hewitt med et rosa guld anker som spænde og en sort nylons rem. En del af serien Phreps Lite fra Paul Hewitt.

Findes i 2 størrelser:

  • Medium (18 CM)
  • Large (19 CM)
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Paul Hewitt
Paul Hewitt er et tysk brand, der tilbyder unikke herre- og dameure inspireret af den maritime verden. Brandet har rødder i de nordtyske kyster og udspringer fra kærligheden for havet og følelsen af frihed. Ankeret på deres armbåndsure og armbånd symboliserer mere end bare deres oprindelse. Det er, som de selv udtrykker det "...our attitude towards life.".
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Omkreds på 19 cm
Armbåndet måler 19 cm i omkreds.
Specifikationer
Varenummer PH-PHL-N-R-B-
Køn Damesmykker
Brand Paul Hewitt
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Accessories/Smykker Armbånd
Materiale Stofmateriale
Farve Sort
Smykkestørrelse Armbånd Omkreds 19 cm

Paul Hewitt Pherps Lite Rose Gold Black Nylon

På lager

245 kr

* Påkrævede felter

245 kr