Paul Hewitt Sailor Line PH-SA-R-XS-B-45S

På lager

1.095 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Paul Hewitt Sailor Line PH-SA-R-XS-B-45S

Dette flotte ur fra Paul Hewitt er udført i en smuk rosaguld farve. Urskiven er i en flot blå farve, som fuldender det flotte ur. Uden tvivl et unikt og anderledes dameur. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Paul Hewitt
Paul Hewitt er et tysk brand, der tilbyder unikke herre- og dameure inspireret af den maritime verden. Brandet har rødder i de nordtyske kyster og udspringer fra kærligheden for havet og følelsen af frihed. Ankeret på deres armbåndsure og armbånd symboliserer mere end bare deres oprindelse. Det er, som de selv udtrykker det "...our attitude towards life.".
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for holdbarhed og kvalitet.
Meshlænke
Uret har en meshrem i høj kvalitet. Meshremmen er nem at tilpasse, så den passer lige netop dit håndled. Meshremmen føles behagelig om håndleddet og er samtidig yderst holdbar.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer PH-SA-R-XS-B-45S
EAN 4251158740133
Mærke Paul Hewitt
Urværk Kvarts urværk
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens Farve Blå
Remmens farve Rosaguld
Rem Meshlænke
Lænke Materiale Rustfrit stål
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Safirglas
Urets Diameter 28 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os