OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Paul Hewitt Sailor Line White Sand IP Roségold Alcantara Grey

Dette ur fra Paul Hewitt har en grå rem i alcantara. Det er en unik rem, der passer perfekt til det feminine og elegante look. Uret har en smuk hvid urskive omkranset af en rosaguld urkasse.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Paul Hewitt
Paul Hewitt er et tysk brand, der tilbyder unikke herre- og dameure inspireret af den maritime verden. Brandet har rødder i de nordtyske kyster og udspringer fra kærligheden for havet og følelsen af frihed. Ankeret på deres armbåndsure og armbånd symboliserer mere end bare deres oprindelse. Det er, som de selv udtrykker det "...our attitude towards life.".
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., ligesom du også kan bruge det under svømning i kortere tid.

Vi anbefaler dog, at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis man er i vandet i længere tid.
Specifikationer
Varenummer PH4 + PH-SA-R-SM-W-37S
EAN 4251158733043
Køn Dameure
Brand Paul Hewitt
Urværk Kvarts
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Grå
Rem Læderrem
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Safirglas
Urets diameter 36 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Paul Hewitt Sailor Line White Sand IP Roségold Alcantara Grey

På lager kun 3 stk. tilbage!

14% rabat

Vejl. Pris: 1.395 kr

Specialpris 1.195 kr

Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på