Paul Rich Star Dust Rosegold 45mm

28% rabat

Vejl. Pris: 2.795 kr

Specialpris 1.995 kr

På lager kun 1 stk. tilbage!

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Paul Rich Star Dust Rosegold

Med dette ur får du et flot herreur i et unikt dykkerursdesign. Denne model er udført i et rosaguldlook, der spiller godt sammen med den iøjenfaldende urskive med glitter. Med andre ord: Et klassisk, men moderne herreur. 

Paul Rich
Paul Rich startede som en lille pop-up butik i New York og er siden vokset til et anerkendt brand med herre- og dameure. I dag producerer Paul Rich nogle af de mest moderne og flotte ure på markedet til yderst fair priser.
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer PR SD Rose Gold 45 mm
EAN 649985901041
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Paul Rich Paul Rich startede som en lille pop-up butik i New York og er siden vokset til et anerkendt brand med herre- og dameure. I dag producerer Paul Rich nogle af de mest moderne og flotte ure på markedet til yderst fair priser.
Urværk
Urværk Kvarts Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Design
Farve på urkasse Rosaguld
Farve på urskive Blå
Farve på rem Rosaguld
Rem Lænke En flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses med et lænkeværktøj, som du kan tilkøbe. OBS. flexlænker kan IKKE tilpasses.
Urkasse materiale Rustfrit stål Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Størrelse
Diameter 45 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameterstørrelser runder vi op eller ned til nærmeste hele tal.
Tykkelse 11 mm
Rembredde 20 mm
Egenskaber
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 m Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv. Vi anbefaler at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis du gerne vil være i vand med uret på.
Glas Mineralglas Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
Anmeldelser

Andre kunders anmeldelse af produktet

Lækkert ur
Det er et rigtigt lækkert ud hvis man er til nogle af de større ure
Tobias - 8. jul. 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Star Dust Gold 45mm
Virkelig FLOT!!
Det lever helt op til navnet, mega flot ur, ret stort men det går an! Måske jeg var uheldig, men meget svær lænke at tilpasse selv. Men meget gennemført og utrolig flot!!
ICE - 11. jan. 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Star Dust Silver 45mm

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.