SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Pico Everly Hoops Guldbelagt i 24 Karat Guld

Pico Everly Øreringene er blandt Pico's velkendte og unikke designs, som er med til at give et feminint og samtidig flot look. Øreringene har et rundt og flydende design, som giver noget glans til smykket og til dit look. Øreringene er udført i 925 Sterling sølv og er forgyldt i 24 karat guld.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Pico Copenhagen
Pico er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af sammenspillet mellem ædelmetaller og kreative smykker og accessories.

Pico-smykkerne færdigproduceres i København, hvor alle smykker går gennem en af deres guldsmede. Smykkerne smedes primært i messing og prydes enten af en sølvbelægning eller 24 karat guldbelægning.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
24 Karat Guldbelægning
Smykket er forgyldt med en 24 karat guldbelægning, som er den højeste karat inden for guld.

Læs om hvordan du passer på dit smykke her: www.ditur.dk/blog/pleje
Specifikationer
Varenummer L01025-FG
EAN 5713606032263
Køn Damesmykker
Brand Pico Copenhagen
Farve Guld
Materiale 24 Karat Guldbelægning
Accessories/Smykker Øreringe

Pico Everly Hoops Guldbelagt

På lager kun 3 stk. tilbage!

295 kr