OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Pico Aster Crystal Forest Øreringe

På lager

195 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Pico Aster Crystal Forest Øreringe

Pico Aster Crystal Forest Øreringe er blandt Pico's velkendte og unikke designs, som er med til at give et feminint og samtidig råt look. Øreringene er udført i 925 Sterling sølv og er forgyldt i 24 karat guld.

  • Mål: 13 mm. diameter
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Pico Copenhagen
Pico er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af sammenspillet mellem ædelmetaller og kreative smykker & accessories.

Pico smykkerne færdigproduceres i København, hvor alle smykker går gennem en af deres guldsmede. Smykkerne smedes primært i messing og prydes enten af en sølvbelægning eller 24 karat guldbelægning.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
24 Karat Guldbelægning på 925 Sterling Sølv
Smykket er forgyldt med en 24 karat guldbelægning der er stemplet med et 1000 stempel. Karat går fra 1-24, hvor 24 karat er rent guld. Smykket er af 925 sterling sølv forgyldt i 24 karat guld.
Specifikationer
Varenummer M01012-Forest
EAN 5713606037213
Brand Pico Copenhagen
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Øreringe
Materiale 24 Karat Guldbelægning
Farve Guld

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på