99 dages returret • 1 dags levering • Prisgaranti

Pico Cinnamon Granit Hårklemme

På lager

195 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Pico Cinnamon Granit Hårklemme

Pico Cinnamon Granit Hårklemmen har et meget gennemtrængende farverigt look, som skærer igennem og gør, at man bemærker det. Pico Copenhagen er et meget velkendt for deres hårspænder og - klemmer, som de netop bruger som et bevidst accessorie til at fuldende et look eller tilføje noget ekstra.

  • Højde: 4 cm
  • Længde: 10,5 cm

Bemærk: Billede 2 er for at vise størrelsen på hårklemmen.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Pico Copenhagen
Pico er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af sammenspillet mellem ædelmetaller og kreative smykker & accessories.

Pico smykkerne færdigproduceres i København, hvor alle smykker går gennem en af deres guldsmede. Smykkerne smedes primært i messing og prydes enten af en sølvbelægning eller 24 karat guldbelægning.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer CL20-Cinnamon
EAN 5713606030252
Brands Pico Copenhagen
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Hår Accessories
Materiale Plast
Farve Andre

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på