OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Pico Everly Hoops i Sølv

På lager

295 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Pico Everly Hoops i 925 Sterling Sølv

Pico Everly Øreringene er blandt Pico's velkendte og unikke designs, som er med til at give et feminint og samtidig flot look. Øreringene har et rundt og flydende design, som giver noget glans til smykket og til dit look. Øreringene er håndlavet i 925 Sterling sølv.

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Pico Copenhagen
Pico er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af sammenspillet mellem ædelmetaller og kreative smykker & accessories.

Pico smykkerne færdigproduceres i København, hvor alle smykker går gennem en af deres guldsmede. Smykkerne smedes primært i messing og prydes enten af en sølvbelægning eller 24 karat guldbelægning.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
925 Sterling Sølv Smykke
Smykket er af 925 sterling sølv og dermed stemplet med 925. Sterling sølv er det mest almene ædelmetal, der bruges til produktion af smykker. Sterlingsølv er populært til smykker, da sølv er et blødt ædelmetal, som gør materialet smidigt og formbart.
Specifikationer
Varenummer L01025-FS
EAN 5713606032256
Brand Pico Copenhagen
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Øreringe
Materiale 925 Sterling sølv
Farve Sølv

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på