SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Pico Fjer Armbånd 24 Karat Guldbelagt

Pico Fjer Armbånd er en af vores favoritter fra Pico. Ringen har et smukt guld look med flotte detaljer, der er designet som en fjer, der snor sig om håndleddet. Det gør ringen mere speciel og sjovere at bære. Dette giver dig og armbåndet noget glans, så man bemærker det flotte smykke. Armbåndet er udført i messing med 24 karat guldbelægning. Armbåndet er justerbart og dermed en one size, som passer til lige dig og dit håndled

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Pico Copenhagen
Pico er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af sammenspillet mellem ædelmetaller og kreative smykker og accessories.

Pico-smykkerne færdigproduceres i København, hvor alle smykker går gennem en af deres guldsmede. Smykkerne smedes primært i messing og prydes enten af en sølvbelægning eller 24 karat guldbelægning.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Armbåndets omkreds er justerbar.
Armbåndet er justerbart og kan dermed tilpasses håndleddet.
24 Karat Guldbelægning
Smykket er forgyldt med en 24 karat guldbelægning, som er den højeste karat inden for guld.

Læs om hvordan du passer på dit smykke her: www.ditur.dk/blog/pleje
Specifikationer
Varenummer D03005-FG
EAN 5713606009944
Køn Damesmykker
Brand Pico Copenhagen
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Accessories/Smykker Armbånd
Materiale 24 Karat Guldbelægning
Farve Guld
Smykkestørrelse Armbånd Omkreds Justerbar/Universal

Pico Fjer Armbånd Guldbelagt

På lager

395 kr
Modelserie