OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Pico Frigg Justerbar Ring Guldbelagt

På lager

245 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Pico Frigg Ring Guldbelagt i 24 karat guld

Pico Frigg Ringen er en af vores favoritter fra Pico. Ringen har et smukt guld look med detaljer i form af en krans, der gør ringen mere speciel end en typisk ring. Dette giver dig og ringen noget glans, så man bemærker dig og det flotte smykke. Ringen er udført i 925 Sterling sølv med en 24 karat guldbelægning.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Pico Copenhagen
Pico er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af sammenspillet mellem ædelmetaller og kreative smykker & accessories.

Pico smykkerne færdigproduceres i København, hvor alle smykker går gennem en af deres guldsmede. Smykkerne smedes primært i messing og prydes enten af en sølvbelægning eller 24 karat guldbelægning.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Ring Justerbar/Universal
Ringen er justerbar og tilpasses dermed efter fingeren, når den tages på. Ringen er universal og passer alle kvindelige fingre.
24 Karat Guldbelægning på 925 Sterling Sølv
Smykket er forgyldt med en 24 karat guldbelægning der er stemplet med et 1000 stempel. Karat går fra 1-24, hvor 24 karat er rent guld. Smykket er af 925 sterling sølv forgyldt i 24 karat guld.
Specifikationer
Varenummer L04005
EAN 5713606033185
Brand Pico Copenhagen
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Ringe
Materiale 24 Karat Guldbelægning
Farve Guld
Smykkestørrelse Ring Justerbar/Universal

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på