SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Pico Ocean Medium Øreringe i 24 karat Guldbelagt

Pico Ocean Medium Hoops Øreringe er en af vores favoritter fra Pico. Øreringene er i en smuk forgyldning og et helt specielt design, som giver øreringene noget glans, så man bemærker det flotte smykke. Øreringene er udført i messing og er forgyldt i 24 karat guld

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Pico Copenhagen
Pico er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af sammenspillet mellem ædelmetaller og kreative smykker og accessories.

Pico-smykkerne færdigproduceres i København, hvor alle smykker går gennem en af deres guldsmede. Smykkerne smedes primært i messing og prydes enten af en sølvbelægning eller 24 karat guldbelægning.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
24 Karat Guldbelægning
Smykket er forgyldt med en 24 karat guldbelægning, som er den højeste karat inden for guld.

Læs om hvordan du passer på dit smykke her: www.ditur.dk/blog/pleje
Specifikationer
Varenummer N01008-FG
EAN 5713606040541
Køn Damesmykker
Brand Pico Copenhagen
Farve Guld
Materiale 24 Karat Guldbelægning
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Accessories/Smykker Øreringe

Pico Ocean Medium Øreringe Forgyldt

På lager

325 kr