99 dages returret • 1 dags levering • Prisgaranti

Pico Wish me Luck Grande Halskæde Guldbelagt

På lager

345 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Pico Wish me Luck Grande Halskæde Guldbelagt i 24 Karat Guld

Pico Lady Halskæden er en af vores favoritter fra Pico. Halskæden har et smukt guld look med flotte detaljer. På vedhænger er der illustreret en firkløver, som symboliserer lykke. Det gør halskæden super speciel og virkelig fed at bære om halsen. Dette giver dig og halskæden noget glans, så man bemærker det flotte smykke. Halskæden er håndlavet i 925 Sterling sølv og forgyldt i 24 karat guld.

  • Kædens længde: 50 cm.
  • Vedhængets størrelse: 18 mm. 
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Pico Copenhagen
Pico er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af sammenspillet mellem ædelmetaller og kreative smykker & accessories.

Pico smykkerne færdigproduceres i København, hvor alle smykker går gennem en af deres guldsmede. Smykkerne smedes primært i messing og prydes enten af en sølvbelægning eller 24 karat guldbelægning.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
24 Karat Guldbelægning på 925 Sterling Sølv
Smykket er forgyldt med en 24 karat guldbelægning der er stemplet med et 1000 stempel. Karat går fra 1-24, hvor 24 karat er rent guld. Smykket er af 925 sterling sølv forgyldt i 24 karat guld.
Specifikationer
Varenummer K02014
EAN 5713606027610
Brands Pico Copenhagen
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Halskæder
Materiale 24 Karat Guldbelægning
Farve Guld

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på