BLACK WEEK ☆ MINDST 25% RABAT ☆ KLIK HER!

Pilgrim Ava øreringe Sølvbelagt

På lager

95 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Pilgrim Ava øreringe Sølvbelagt

Elegante sølvbelagte øreringe med modige stjerner og blide former. Øreringenes design kombinerer klassisk smykkedesign med et moderne præg og fuldender enhver moderne kvindes look. Øreringene oser af feminin vilje, overskud og varme og hylder på fineste vis alverdens, stærke kvinder.

Materiale:

  • 93% Zink
  • 1% Sølvbelægning
  • 6% Stål
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Pilgrim
Pilgrim er muligvis det mest kendte danske smykkebrand efter deres revolutionering af markedet i 90'erne med deres flotte simple smykker til overkommelige priser. Pilgrim har siden da ændret sig til to sider af forretningen med deres simple smykker og deres mere udfordrende smykker. De har dog vedligeholdt deres kernekompetence, som er nutidige smykker til en overkommelig pris.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer 601316053
EAN 5707050040103
Brands Pilgrim
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Øreringe
Materiale Zink
Farve Sølv

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på