99 dages returret • 1 dags levering • Prisgaranti

Pilgrim Compassion armbånd forgyldt

På lager

195 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Pilgrim Compassion armbånd forgyldt

Smukt guldbelagt 2-i-1-armbånd med funklende Preciosa-krystaller fra Pilgrims Compassion-kollektion. Kombinationen af den spinkle, guldbelagte box chain og den funklende krystal kæde udstråler både coolness og femininitet, og rammer til perfektion Compassion-kollektionens ånd. Armbåndet måler 16 cm + 3 cm forlængerkæde og afspejler en helt speciel, afslappet luksus med de skinnende krystaller.

Materiale:

  • 45% Messing
  • 50% Krystal
  • 5% Guldbelægning
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Pilgrim
Pilgrim er muligvis det mest kendte danske smykkebrand efter deres revolutionering af markedet i 90'erne med deres flotte simple smykker til overkommelige priser. Pilgrim har siden da ændret sig til to sider af forretningen med deres simple smykker og deres mere udfordrende smykker. De har dog vedligeholdt deres kernekompetence, som er nutidige smykker til en overkommelig pris.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer 142042002
EAN 5700560071476
Brands Pilgrim
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Armbånd
Materiale Messing
Farve Guld

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på