99 dages returret • 1 dags levering • Prisgaranti

Pilgrim Compassion Halskæde forgyldt

På lager

245 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Pilgrim Compassion Halskæde forgyldt

Lækker 2-i-1-sæt guldbelagte halskæder med et karismatisk udtryk fra Pilgrims Compassion-kollektion til den powerfulde kvinde, der søger et rustikt, men samtidigt elegant smykke. Det flotte coin-vedhæng er pyntet med funklende Preciosa-krystaller, som skaber en elegant kontrast til den teksturede, guldbelagte overflade. Den fine kæde med små Preciosa-krystaller måler 40 cm + 9 cm forlængerkæde, mens den flotte kæde med coin-vedhæng måler 45 cm + 9 cm forlængerkæde.

Materiale:

  • 45% messing
  • 40% zink
  • 10% Krystal
  • 5% guldbelægning
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Pilgrim
Pilgrim er muligvis det mest kendte danske smykkebrand efter deres revolutionering af markedet i 90'erne med deres flotte simple smykker til overkommelige priser. Pilgrim har siden da ændret sig til to sider af forretningen med deres simple smykker og deres mere udfordrende smykker. De har dog vedligeholdt deres kernekompetence, som er nutidige smykker til en overkommelig pris.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer 142042001
EAN 5700560071469
Brands Pilgrim
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Halskæder
Materiale Messing
Farve Guld
Størrelse Halskæde Længde 50 cm

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på