SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Pilgrim Compassion Halskæde forgyldt

Lækker 2-i-1-sæt guldbelagte halskæder med et karismatisk udtryk fra Pilgrims Compassion-kollektion til den powerfulde kvinde, der søger et rustikt, men samtidigt elegant smykke. Det flotte coin-vedhæng er pyntet med funklende Preciosa-krystaller, som skaber en elegant kontrast til den teksturede, guldbelagte overflade. Den fine kæde med små Preciosa-krystaller måler 40 cm + 9 cm forlængerkæde, mens den flotte kæde med coin-vedhæng måler 45 cm + 9 cm forlængerkæde.

Materiale:

  • 45% messing
  • 40% zink
  • 10% Krystal
  • 5% guldbelægning
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Pilgrim
Pilgrim er muligvis det mest kendte danske smykkebrand efter deres revolutionering af markedet i 90'erne med deres flotte simple smykker til overkommelige priser.

Pilgrim har siden da udviklet deres udvalg med deres simple smykker på den ene side og deres mere udfordrende smykker på den anden side. De har dog vedligeholdt deres kernekompetence: Nutidige smykker til en overkommelig pris.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer 142042001
EAN 5700560071469
Type smykke Halskæde
Køn Dame
Brand Pilgrim
Design
Smykkemateriale Messing
Smykkefarve Guld
Størrelse
Halskædelængde 45 cm

Pilgrim Compassion Halskæde forgyldt

På lager

245 kr