SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Pilgrim Compassion Krystal øreringe forgyldt

Enkle guldbelagte øreringe fra Compassion-kollektionen prydet med de smukkeste Preciosa-krystaller. Ørestikkerne har en tekstureret overflade, som står i skøn kontrast til de funklende krystaller. De unikke øreringe afspejler i den grad en diskret luksus med samspillet mellem de smukke krystaller og den teksturerede, blanke overflade, der gør dem anvendelige til både finere anledninger og hverdagsbrug. Kombiner smykket med en elegant halskæde for et mere eksklusivt look.

Materiale:

  • 75% Zink
  • 15% Krystal
  • 5% Guldbelægning
  • 5% Stål
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Pilgrim
Pilgrim er muligvis det mest kendte danske smykkebrand efter deres revolutionering af markedet i 90'erne med deres flotte simple smykker til overkommelige priser.

Pilgrim har siden da udviklet deres udvalg med deres simple smykker på den ene side og deres mere udfordrende smykker på den anden side. De har dog vedligeholdt deres kernekompetence: Nutidige smykker til en overkommelig pris.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer 142042003
EAN 5700560071483
Køn Damesmykker
Brand Pilgrim
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Accessories/Smykker Øreringe
Materiale Zink
Farve Guld

Pilgrim Compassion Krystal øreringe forgyldt

På lager

145 kr
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på