OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Pilgrim Dagmar Kors Halskæde Sølvbelagt

På lager

195 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Pilgrim Dagmar Kors Halskæde Sølvbelagt

Dagmarkorset regnes for at være et af Danmarks største nationalklenodier, og er det tætteste man kommer på et nationalsmykke. Det oprindelige Dagmarkors er dateret til 1000-tallet, og blev fundet ved dronning Dagmar’s grav. I Danmark er der tradition for at give Dagmarkorset i barnedåbsgave eller konfirmationsgave, - det smukke symbol kan bruges i alle sammenhænge, også som en del af et moderigtigt lag-på-lag look, hvor det kombineres med andre af Pilgrims halskæder. Pilgrims smukke og klassiske Dagmarkors er sølvbelagt og hænger fra en fin sølvbelagt kæde, der er 38 cm lang og har 9 cm forlængerkæde.

Materiale:

  • 52% Messing
  • 46% Zinc
  • 2% Sølvbelægning
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Pilgrim
Pilgrim er muligvis det mest kendte danske smykkebrand efter deres revolutionering af markedet i 90'erne med deres flotte simple smykker til overkommelige priser. Pilgrim har siden da ændret sig til to sider af forretningen med deres simple smykker og deres mere udfordrende smykker. De har dog vedligeholdt deres kernekompetence, som er nutidige smykker til en overkommelig pris.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Halskæde Længde 45 cm
Halskædens længde er 45 cm og er en meget almindelig halskæde længde til en kvindelig hals. Længden passer også som en kortere halskæde til mænd.
Specifikationer
Varenummer 691916001
EAN 5700560056930
Brand Pilgrim
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Halskæder
Materiale Messing
Farve Sølv
Smykkestørrelse Halskæde Længde 45 cm

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på