BLACK WEEK ☆ MINDST 25% RABAT ☆ KLIK HER!

Pilgrim Fran Forgyldte Krystal Ringe

På lager

195 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Pilgrim Fran Forgyldte Krystal Ringe

2-i-1 sæt med lækre guldbelagte ringe, der begge er prydet med klare Preciosa-krystaller. De smalle ringe er kantede og har justerbar størrelse. Flotte at kombinere med flere af Pilgrims skønne stack-ringe. Mix og match frit og skab dit eget unikke look med disse glitrende ringe.

Materiale:

  • 85% Messing
  • 5% Guldbelægning
  • 10% Krystal
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Pilgrim
Pilgrim er muligvis det mest kendte danske smykkebrand efter deres revolutionering af markedet i 90'erne med deres flotte simple smykker til overkommelige priser. Pilgrim har siden da ændret sig til to sider af forretningen med deres simple smykker og deres mere udfordrende smykker. De har dog vedligeholdt deres kernekompetence, som er nutidige smykker til en overkommelig pris.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer 602032004
EAN 5700560067325
Brands Pilgrim
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Ringe
Materiale Messing
Farve Guld

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på