99 dages returret • 1 dags levering • Prisgaranti

Pilgrim Goldie Rosa Øreringe Sølvbelagt

På lager

195 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Pilgrim Goldie Rosa Øreringe Sølvbelagt

Sølvbelagte øreringe med en smuk rosafarvet glasperle i et stilrent vedhæng. Et sæt klassiske og feminine øreringe, der understreger din stil. Den smukke perle vil følge dine bevægelser og understrege din feminine udstråling. Perlens fine rosa farve fremhæver din smukke teint og gløden i dine øjne. Match disse smukke øreringe med din yndlingslæbestift og mærk at verden er din.

Materiale:

  • 30% Messing
  • 69% Natursten
  • 1% Sølvbelægning
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Pilgrim
Pilgrim er muligvis det mest kendte danske smykkebrand efter deres revolutionering af markedet i 90'erne med deres flotte simple smykker til overkommelige priser. Pilgrim har siden da ændret sig til to sider af forretningen med deres simple smykker og deres mere udfordrende smykker. De har dog vedligeholdt deres kernekompetence, som er nutidige smykker til en overkommelig pris.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer 601936713
EAN 5700560047839
Brands Pilgrim
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Øreringe
Materiale Messing
Farve Sølv

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på