OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Nyhed

Pilgrim Noreen Guldbelagt Halskæde

På lager

195 kr
Fremragende
26.799 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Pilgrim Noreen Guldbelagt Halskæde

Guldbelagt, blank slangehalskæde, der fremstår som et bredt bånd med smuk struktur. Halskædens mange flade led skaber et fascinerende mønster og ligger sig flot om halsen. En stilren halskæde med et karakterfuldt og lidt eksotisk look. Er smuk alene, men kan også kombineres med andre af Pilgrims skønne halskæder.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Pilgrim
Pilgrim er muligvis det mest kendte danske smykkebrand efter deres revolutionering af markedet i 90'erne med deres flotte simple smykker til overkommelige priser.

Pilgrim har siden da udviklet deres udvalg med deres simple smykker på den ene side og deres mere udfordrende smykker på den anden side. De har dog vedligeholdt deres kernekompetence: Nutidige smykker til en overkommelig pris.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Halskæde Længde Justerbar
Halskædens længde er justerbar og kan dermed tilpasses nøjagtigt til lige præcis din hals og den længde, som du ønsker at halskæden skal være.
Specifikationer
Varenummer 612012001
EAN 5700560060180
Køn Damesmykker
Brand Pilgrim
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Halskæder
Farve Guld
Smykkestørrelse Halskæde Længde Justerbar

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på