OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Nyhed

Pilgrim Pauline Sølvbelagt 2-i-1 øreringe

På lager

295 kr
Fremragende
26.799 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Pilgrim Pauline Sølvbelagt 2-i-1 øreringe

Ekslusive øreringe sølvbelagt med preciosa krystaller er med til at give dit hverdagslook et ekstra pif. Øreringene er 1,5 cm i længden og 1,8 cm i diameter.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Pilgrim
Pilgrim er muligvis det mest kendte danske smykkebrand efter deres revolutionering af markedet i 90'erne med deres flotte simple smykker til overkommelige priser.

Pilgrim har siden da udviklet deres udvalg med deres simple smykker på den ene side og deres mere udfordrende smykker på den anden side. De har dog vedligeholdt deres kernekompetence: Nutidige smykker til en overkommelig pris.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer 262116043
EAN 5700560074286
Køn Damesmykker
Brand Pilgrim
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Øreringe
Materiale Messing
Farve Sølv

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på