99 dages returret • 1 dags levering • Prisgaranti

Pilgrim Radiance Krystal Ringe Guldbelagt

På lager

245 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Pilgrim Radiance Krystal Ringe Guldbelagt

Kantede og smukke fingerringe i et 2-i-1-sæt fra Radiance-kollektionen. Det geometriske og minimalistiske design omfavner kollektionens energi og udstråling. Ringene er justerbare og må i den grad siges at være tidløse. Specielt den ene rings funklende Preciosa-krystaller skaber blikfang. Brug ringene alene eller kombiner dem med andre fingerringe for virkelig at skabe blikfang.

Materiale:

  • 90% Messing
  • 5% Krystal
  • 5% Guldbelægning
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Pilgrim
Pilgrim er muligvis det mest kendte danske smykkebrand efter deres revolutionering af markedet i 90'erne med deres flotte simple smykker til overkommelige priser. Pilgrim har siden da ændret sig til to sider af forretningen med deres simple smykker og deres mere udfordrende smykker. De har dog vedligeholdt deres kernekompetence, som er nutidige smykker til en overkommelig pris.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Ring Justerbar/Universal
Ringen er justerbar og tilpasses dermed efter fingeren, når den tages på. Ringen er universal og passer alle kvindelige fingre.
Specifikationer
Varenummer 132042004
EAN 5700560071377
Brands Pilgrim
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Øreringe
Materiale Messing
Farve Guld
Smykkestørrelse Ring Justerbar/Universal

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på