SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Pilgrim Radiance Krystal Ringe Guldbelagt

Kantede og smukke fingerringe i et 2-i-1-sæt fra Radiance-kollektionen. Det geometriske og minimalistiske design omfavner kollektionens energi og udstråling. Ringene er justerbare og må i den grad siges at være tidløse. Specielt den ene rings funklende Preciosa-krystaller skaber blikfang. Brug ringene alene eller kombiner dem med andre fingerringe for virkelig at skabe blikfang.

Materiale:

  • 90% Messing
  • 5% Krystal
  • 5% Guldbelægning
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Pilgrim
Pilgrim er muligvis det mest kendte danske smykkebrand efter deres revolutionering af markedet i 90'erne med deres flotte simple smykker til overkommelige priser.

Pilgrim har siden da udviklet deres udvalg med deres simple smykker på den ene side og deres mere udfordrende smykker på den anden side. De har dog vedligeholdt deres kernekompetence: Nutidige smykker til en overkommelig pris.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer 132042004
EAN 5700560071377
Type smykke Ring
Køn Dame
Brand Pilgrim
Design
Smykkemateriale Messing
Smykkefarve Guld
Størrelse
Ringstørrelse Justerbar str.

Pilgrim Radiance Krystal Ringe Guldbelagt

På lager kun 3 stk. tilbage!

245 kr