OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Pilgrim Radiance Krystal Ringe Sølvbelagt

På lager

245 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Pilgrim Radiance Krystal Ringe Sølvbelagt

Utrolig unik og cool, sølvbelagt fingerring med geometriske former. Fingerringen er fra Pilgrims Radiance-kollektion, der fejrer charme og karisma. Din personlige udstråling er ekstrem vigtig, og du kan altså sætte streg under den med de fascinerende ringe. Smykket er et 2-i-1-sæt, og ringene er justerbare, hvor den ene ring er pyntet med funklende Preciosa-krystaller.

Materiale:

  • 90% Messing
  • 5% Krystal
  • 5% Sølvbelægning
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Pilgrim
Pilgrim er muligvis det mest kendte danske smykkebrand efter deres revolutionering af markedet i 90'erne med deres flotte simple smykker til overkommelige priser. Pilgrim har siden da ændret sig til to sider af forretningen med deres simple smykker og deres mere udfordrende smykker. De har dog vedligeholdt deres kernekompetence, som er nutidige smykker til en overkommelig pris.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Ring Justerbar/Universal
Ringen er justerbar og tilpasses dermed efter fingeren, når den tages på. Ringen er universal og passer alle kvindelige fingre.
Specifikationer
Varenummer 132046004
EAN 5700560071438
Brand Pilgrim
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Øreringe
Materiale Messing
Farve Sølv
Smykkestørrelse Ring Justerbar/Universal

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på