OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Pilgrim Sanne Øreringe Forgyldt

På lager

145 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Pilgrim Sanne Øreringe Forgyldt

Så bliver det ikke mere klassisk. Smukke og minimalistiske creoler hoop øreringe med en skinnende finish. 24 mm i diameter. De er guldbelagt og går til alt! Fås også belagt med rosa guld, sølv og hæmatit.

Materiale:

  • 98% Messing
  • 2% Guldbelægning
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Pilgrim
Pilgrim er muligvis det mest kendte danske smykkebrand efter deres revolutionering af markedet i 90'erne med deres flotte simple smykker til overkommelige priser. Pilgrim har siden da ændret sig til to sider af forretningen med deres simple smykker og deres mere udfordrende smykker. De har dog vedligeholdt deres kernekompetence, som er nutidige smykker til en overkommelig pris.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer 631712063
EAN 5707050102344
Brand Pilgrim
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Øreringe
Materiale Messing
Farve Guld

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på