SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Pilgrim Sensitivity Halskæde forgyldt

Et 2-i-1 sæt med lækre guldbelagte kæder, der er et perfekt match i et lag-på-lag-look. Kæderne på 48 cm og 50 cm har flotte grove led og luftige ringe i forskellige størrelser. Et sæt, der tilfredsstiller den sensitive og stilbevidste kvinde, som nyder lækre strukturer og detaljer. Brug disse halskæder sammen med flere af de smukke kæder fra Pilgrims Sensitivity-kollektion og skab et unikt powerlook

Materiale:

  • 98% Messing
  • 2% Guldbelægning
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Pilgrim
Pilgrim er muligvis det mest kendte danske smykkebrand efter deres revolutionering af markedet i 90'erne med deres flotte simple smykker til overkommelige priser.

Pilgrim har siden da udviklet deres udvalg med deres simple smykker på den ene side og deres mere udfordrende smykker på den anden side. De har dog vedligeholdt deres kernekompetence: Nutidige smykker til en overkommelig pris.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer 112032011
EAN 5700560068575
Køn Damesmykker
Brand Pilgrim
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Accessories/Smykker Halskæder
Materiale Messing
Farve Guld

Pilgrim Sensitivity 2-i-1 Halskæde forgyldt

På lager

395 kr
Modelserie