99 dages returret • 1 dags levering • Prisgaranti

Pilgrim Sensitivity armbånd forgyldt

På lager

245 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Pilgrim Sensitivity armbånd forgyldt

To guldbelagte armlænker med lækre strukturer, der skaber et eksklusivt lag-på-lag-look. En kæde med luftige led af ringe i forskellig størrelse og en tæt grov kæde er en perfekt og effektfuld kombination. Disse smukke armlænker vil tiltale stærke sensitive kvinder, der med deres feminin sans for detaljer og trends kan spotte en stilsikker klassiker på lang afstand.

Materiale:

  • 98% Messing
  • 2% Guldbelægning
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Pilgrim
Pilgrim er muligvis det mest kendte danske smykkebrand efter deres revolutionering af markedet i 90'erne med deres flotte simple smykker til overkommelige priser. Pilgrim har siden da ændret sig til to sider af forretningen med deres simple smykker og deres mere udfordrende smykker. De har dog vedligeholdt deres kernekompetence, som er nutidige smykker til en overkommelig pris.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer 112032002
EAN 5700560068544
Brands Pilgrim
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Armbånd
Materiale Messing
Farve Guld

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på