SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Pilgrim Sensitivity Halskæde forgyldt

Magien fra det tredje øje og en betagende slange er indfanget i disse to lækre guldbelagte halskæder. Dette er to stærke symboler for den feminine sensitivitet. Med kæderne på henholdsvis 40 cm og 50 cm kan den smukke slange slynge sig under den rå amulet i et trendy lag-på-lag-look. Disse unikke halskæder fra Pilgrims Sensitivity-kollektion vil fremhæve enhver moderne gudindes personlige superpower og udstråling.

Materiale:

  • 45% messing
  • 53% zink
  • 2% guldbelægning
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Pilgrim
Pilgrim er muligvis det mest kendte danske smykkebrand efter deres revolutionering af markedet i 90'erne med deres flotte simple smykker til overkommelige priser.

Pilgrim har siden da udviklet deres udvalg med deres simple smykker på den ene side og deres mere udfordrende smykker på den anden side. De har dog vedligeholdt deres kernekompetence: Nutidige smykker til en overkommelig pris.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer 112032001
EAN 5700560068537
Type smykke Halskæde
Køn Dame
Brand Pilgrim
Design
Smykkemateriale Zink
Smykkefarve Guld
Størrelse
Halskædelængde 50 cm

Pilgrim Sensitivity Halskæde forgyldt

På lager

345 kr
Modelserie