99 dages returret • 1 dags levering • Prisgaranti

Pilgrim Sensitivity Halskæde forgyldt

På lager

345 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Pilgrim Sensitivity Halskæde forgyldt

Magien fra det tredje øje og en betagende slange er indfanget i disse to lækre guldbelagte halskæder. Dette er to stærke symboler for den feminine sensitivitet. Med kæderne på henholdsvis 40 cm og 50 cm kan den smukke slange slynge sig under den rå amulet i et trendy lag-på-lag-look. Disse unikke halskæder fra Pilgrims Sensitivity-kollektion vil fremhæve enhver moderne gudindes personlige superpower og udstråling.

Materiale:

  • 45% messing
  • 53% zink
  • 2% guldbelægning
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Pilgrim
Pilgrim er muligvis det mest kendte danske smykkebrand efter deres revolutionering af markedet i 90'erne med deres flotte simple smykker til overkommelige priser. Pilgrim har siden da ændret sig til to sider af forretningen med deres simple smykker og deres mere udfordrende smykker. De har dog vedligeholdt deres kernekompetence, som er nutidige smykker til en overkommelig pris.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Halskæde Længde 50 cm
Halskædens længde er 50 cm og er en meget almindelig halskæde længde til mænd og til kvinder.
Specifikationer
Varenummer 112032001
EAN 5700560068537
Brands Pilgrim
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Halskæder
Materiale Zink
Farve Guld
Smykkestørrelse Halskæde Længde 50 cm

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på