BLACK WEEKEND - OP TIL 70% - SHOP HER!

Pilgrim Tolerance Halskæde Guldbelagt

På lager

245 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Pilgrim Tolerance Halskæde Guldbelagt

En smuk guldbelagt halskæde fra Tolerance-kollektionen, der tilføjer det fineste touch til dit outfit. Kæden på 40 cm + 9 cm forlængerkæde har det skønneste vedhæng, hvor bløde folder leder tankerne hen på det maritime og definerer et stilrent look.

Materiale:

  • 95% Messing
  • 5% Guldbelægning
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Pilgrim
Pilgrim er muligvis det mest kendte danske smykkebrand efter deres revolutionering af markedet i 90'erne med deres flotte simple smykker til overkommelige priser. Pilgrim har siden da ændret sig til to sider af forretningen med deres simple smykker og deres mere udfordrende smykker. De har dog vedligeholdt deres kernekompetence, som er nutidige smykker til en overkommelig pris.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Halskæde Længde 50 cm
Halskædens længde er 50 cm og er en meget almindelig halskæde længde til mænd og til kvinder.
Specifikationer
Varenummer 122042001
EAN 5700560071223
Brands Pilgrim
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Halskæder
Materiale Messing
Farve Guld
Smykkestørrelse Halskæde Længde 50 cm

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på