OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Pilgrim Tolerance Øreringe Guldbelagt

På lager

179 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Pilgrim Earth Øreringe Guldbelagt

Smukke guldbelagte øreringe med elegante konkylier fra Pilgrims fantastiske Tolerance-kollektion. Kollektionen udstråler power og feminisme igennem øreringenes kombination af de smukke konkylier og enkle design. Konkylier har længe været et hit, og nu har det populære item fået det skønneste moderne touch. Brug de fine statement-øreringe med løst eller opsat hår, alt efter hvilken stil du ønsker at gå efter på den specifikke dag.

Materiale:

  • 95% Messing
  • 5% Guldbelægning
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Pilgrim
Pilgrim er muligvis det mest kendte danske smykkebrand efter deres revolutionering af markedet i 90'erne med deres flotte simple smykker til overkommelige priser. Pilgrim har siden da ændret sig til to sider af forretningen med deres simple smykker og deres mere udfordrende smykker. De har dog vedligeholdt deres kernekompetence, som er nutidige smykker til en overkommelig pris.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer 122042003
EAN 5700560071247
Brand Pilgrim
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Øreringe
Materiale Messing
Farve Guld

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på