OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Pilgrim Valkyria Halskæde Guldbelagt

På lager

295 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Pilgrim Valkyria Halskæde Guldbelagt

Et lækkert must-have sæt med to guldbelagte halskæder med rustikke amuletter til nutidens stærke gudinder. Vedhængenes motiver af slangen og ravnen er inspireret af den nordiske mytologi og giver et spændende blikfang i din udskæring. Kæderne er 45 cm og 40 cm, så de ligger perfekt, når du bærer dem sammen, eller hver for sig.

Materiale:

  • 42% Messing
  • 56% Zink
  • 2% Guldbelægning
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Pilgrim
Pilgrim er muligvis det mest kendte danske smykkebrand efter deres revolutionering af markedet i 90'erne med deres flotte simple smykker til overkommelige priser. Pilgrim har siden da ændret sig til to sider af forretningen med deres simple smykker og deres mere udfordrende smykker. De har dog vedligeholdt deres kernekompetence, som er nutidige smykker til en overkommelig pris.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Halskæde Længde 45 cm
Halskædens længde er 45 cm og er en meget almindelig halskæde længde til en kvindelig hals. Længden passer også som en kortere halskæde til mænd.
Specifikationer
Varenummer 101932001
EAN 5700560052741
Brand Pilgrim
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Halskæder
Materiale Zink
Farve Guld
Smykkestørrelse Halskæde Længde 45 cm

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på