1

ACCUTRON 

Accutron var det urbrand som tilbød verdens første fulde elektroniske ur i 1960'erne som ændrede den måde verdenen fortalte tiden på den mest nøjagtige tidtagning mekaniske, som nogensinde er blevet oprettet. Accutrons logo er dermed et symbol på nøjagtighed til tidsregistrering. Accutron vil skabe nye elektroniske energibevægelser. Accutron har to forskellige kollektioner Accutron Legacy og Spaceview 2020, som er drevet af elektroniske energibevægelser. 

Se hele udvalget

Kollektioner fra Accutron

Legacy

Accutron Legacy er en kollektion som er en kombination med det tidløse tiltrækning af ikonisk design med den tekniske kvalitet i schweizisk kvalitet. Denne kollektion genopliver nogle af de mindeværdige stilarter, som der var i 60'erne og 70'erne. I denne serie er der kun produceret 600 stk. 

 

Spaceview 2020

Spaceview 2020 er kendetegnet ved den åbne urskive, hvor dette design er udarbejdet omhyggeligt for at få alle detaljer med. Urserien har mange visuelle effekter som eksempelvis den elektroniske energibevægelse som driver uret. Accutron 2020 er det nye ansigt til tiden for, som brander for nye stier.