1

Alpina

I 1883 stiftede Gottlieb Hauser Alpina, som siden da har været forbundet med horologisk innovation. Uanset om det var vores innovative måde at skabe et fremragende arbejdsmiljø på eller gennem indførelsen af ​​nye kvalitetskontrol kriterier før nogen andre, har Alpina altid søgt måder at forbedre, hvordan tingene gøres.

Hauser var overbevist om, at Alpina ville vokse til at blive særdeles succesrig over hele verden for kvaliteten, holdbarheden, præcisionen og designet af hans ure. Han ønskede at give sportsfolk, ingeniører, teknikere og eventyrere det ideelle ur. Hauser forvandlede sin vision til virkelighed med introduktionen af ​​"Alpina 4" -konceptet i 1938.

I det år revolutionerede Hauser sportsuret ved at indføre de fire væsentlige principper for ethvert ur, der ønskede at blive betragtet som et ægte "sportsur". Han insisterede på, at et sportsur skulle have hver af de følgende fire egenskaber: "Antimagnetic, Antishock, Water-Resistant & Stainless Steel". 

Se hele udvalget

Kollektioner fra Alpina

Startimer

Alpina har siden 1920'erne udviklet piloture som har været med til at ledsage piloterne og hjulpet med at navigerer i de ældre dage. Startimer serien forbliver i tro mod sine forgængers ånd og præsenterer rene linjer og læselige urskiver. 

Alpiner

I 1933 satte Alpina sine standarder op for det moderne sportsur. Den nye serie Alpiner skal præsenterer det stærke og robuste, som kan modstå hårde forhold, mens de samtidig forbliver rene og lette at bære på armen.  

Seastrong

Alpinas dykkerure er samlet under denne serie Seastrong, som præsenterer stærkere og læsbare funktioner. Disse ure er designet til alle vandsportselskere og opretholder brandets stolte traditioner. Urene kan bruges på dybder op til 300 meter.