🎄SHOP DEN PERFEKTE JULEGAVE HOS DITUR 🎄

1

BULOVA 

Bulova udkom i 1875 og blev grundlagt af Joseph Bulova i 1960'erne. Bulova har fokus på innovation, samt at kvaliteten er i top - dette er også fundamentet for brandet. Brandet udvikler sig hele tiden for at følge med de tendenser som er i verden både i forhold til design og teknologi. Dog holder brandet fast i kerneværdierne som er håndværk, innovation og teknologi. Bulovas legendariske ekspertise blev udnyttet af NASA, for at hjælpe den amerikanske rumindsats. Samarbejdet førte til 46 missioner sammen fra midten af 1950'erne og frem til 1970'erne. Bulovas innovative Accutron-teknologi er blevet anvendt til instrumentpanel ure og tidtagningsmekanismer.    

 

Se hele udvalget

Kollektioner fra Bulova

Curv

Bulovas Curv-serie er verdens første ure med buede kronografbevægelse. Urene er et vidunder af teknisk teknik med et slankt ergonomisk design. Serien er bygget med perfektion med en højtydende kvartsbevægelse, og på ydersiden har det en raffineret og konstrueret enkelhed det følger nøjagtigt håndleddet. Urene er i forskellige stilarter, så der er til alle anledninger - alle med safirglas. 

Marine Star

Bulova Marine Star er en urserie inspireret af livet på havet. Urene er vandtætte op til 20 ATM og har et automatisk urværk. Urene har et ikonisk marine look, med mange detaljer såsom kronografer, datovisning og gennemsigtig bagkasse.