1

 Certina

Certina blev stiftet i 1888, og er et Schweizisk brand startet af de to brødre Adolf og Alfred Kurth. Certina startede i den Schweiziske by Grenchen, men ligger i dag i Le Locle, Schweiz. Meget vand er løbet under broen siden 1888, men det er stadig de samme værdier og visioner, der gør sig gældende for Certina.

Certina producerer både herre- og dameure. Du får kvalitet fra øverste skuffe, men uden, at prisen er urimelig. Netop dette gør, at Certina er manges foretrukne Swiss Made brand.

Se hele udvalget

Kollektioner fra Certina

DS Action

 I Certinas DS-Action serie findes to underkategorier "DS Action Day-Date" og "DS Action Diver". Begge serier er to fuld af liv og overraskelser. DS Action Day-Date har en powermatic på 80. Urene tilbyder at de er vandtætte ned til 20 ATM, og de har ultramoderne automatiske kaliber og det meget eftertragtede tids- og datovisning. Urserien er en god balance mellem det sporty look samt det elegante. DS Diver Action er en urserie som er produceret til at blive benyttet både over og under vandets overflade. Urene har de nyeste innovative teknologier og har et højt modstandsniveau. Takket være Certinas design kan man ved denne serie få et ur, som kan bruges ved vandet eller ved et forretningsmøde. Disse ekstremt pålidelige ure er klar til et nyt eventyr. 

DS Podium

Certina DS Podium har flere underkategorier en af dem af DS Podium 40 mm som leverer en ren tid med kronometrisk præcision. Ur-serien er usædvanlig klar og Super-LumiNova som oplades af sollys, og dermed lyser viserne op i et par timer, når mørket falder på. En anden serie fra Certina DS Podium er deres kvindelige serie DS Podium 29 mm, som har fokus på den moderne klassiker. Urene er behagelige med mange detaljer, og passer perfekt til kvinden som ønsker det elegante look. 

DS-1

Certina DS-1 er en modelserie som er inspireret af de første Certina DS som blev produceret tilbage i år 1960. Denne serie kombinerer det karakteristiske design med de sofstikerede retro-detaljer, som har fået en innovativ bevægelse og en gangreserve på op til 80 timer.