1

EDOX

En kærlighedshistorie som startede med at grundlæggeren Christian Ruefli-Flury producerer sit første lommeur til sin kones Pauline 25-års fødselsdag tilbage i år 1860. Hun får overbevist sin kære mand, om at han skal starte sin egen ur-fremstilling i byen Biel som er berømt for sine veluddannede ur-ingeniører. Ruefli-Flury kalder sit firma for "Edox", hvilket betyder måling af tid på oldgræsk. Timeglasset blev det første officielle symbol på Edox, og har siden været en stor del af firmalogoet. Edox var blandt de førende Schweiziske ur-firmaer. Edox var den første virksomhed til at producerer verdensuret "Geoscope". Uret dækkede alle tidszoner og leverede tidstagning på næsten 50 forskellige byer samtidig. Edox har haft flere spændende samarbejdspartnere bl.a. Class-1 World Powerboat Championship, Salon de l'automobile de Genève, WRC Timekeeper samt tidstager for andre spændende arrangementer. 

Se hele udvalget

Kollektioner fra Edox

Delfin

Det første Delfin ur blev produceret tilbage i 1961 og blev lanceret med en dobbelt bagkasse, specielle beskyttelsespakninger og et opfundet dobbelt O'ring system for at sætte nye standarder for stødbeskyttelse og vandmodstand. I år 2013 fejrede Edox genoplivningen af den nye Delfin kollektion, som var symbolsk efter første lancering i 1970'erne.  

Skydiver

Skydiver blev produceret efter en oberst havde et ønske om et eksklusivt ur til faldskærmsudspring. Uret skulle være pålideligt og robust. Edox blev valgt på grund af mærkets vandtætte ure og var i stand til at udføre mange forskellige situationer. Faldskærmssoldaterne måtte støde på land, til vands og i luften. Uret har et dykkerlook, og det siges at det blev overdraget til hver faldskærmssoldat ved en ceremoni i de schweiziske alper. Dog vides dette ikke om det er fakta eller fiktion. 

CO-1

Denne kollektion er designet til ydeevne og ekstreme eventyr. Den nye håndmondteredeCO-1 er bygget til at vare livet ud. De topmoderne modeller er enestående ure, til dem der elsker at kommer i og ud på vandet.