1

Frederique Constant 

Frederique Constant er et brand som bygger på det traditionelle. Visionen for Frederike Constant er at designe ure som forbliver tidløse. Hvert enkelt ur er skabt med en ægte passion for detaljer. Der er løbende fokus på innovation, og der bliver investereret massivt, for at tilbyde kreativitet og fremragende tekniske funktioner i deres ure. Alle ure er håndsamlet, og alle ure blive nøje kontrolleret for at sikre at alt er i orden i forhold til kvalitet. Alle urværker blive produceret og samlet i huset, hvilket skaber en stor brandværdi. 

Se hele udvalget

Kollektioner fra Frederique Constant

Manufacture

Manufacture-serien er en fuld udviklet serie, hvor selve produktionen er et krævende stykke arbejde og udføres for det meste i hånden, som er til glæde for kunden, som sætter pris på god kvalitet. Under denne serie er der flere underkategorier, som alle har unikke egenskaber. 

Highlife

Det første Highlight blev introduceret i 1999, der er nu blevet introduceret en ny udgave, hvor man genopliver det gamle design og skaber en autentisk skabelse for kvinder i det 21. århundrede. Urets kendetegn er at være tidløse og det altid vil være moderne og matche ind i tiden. 

Smartwatch

Under Smartwatch serien ligger deres nyere kollektion som har en digital urskive som kan blive afsløret efter behov. Uret har flere forskellige funktioner, som man kender fra det normale smartwatch, her er disse kombineret med det klassiske look fra det traditionelle ur. Urene kan sættes op til appen, hvor man der har mulighed for at følge med i ens puls, skridt, batteri, vejret og meget mere. Her kan man følge sine daglige fremskridt og forbedre livstilen. 

Slimline

Slimline er en serie som har elegance i sin form. Urene bidrager til at gøre en tidløs klassiker til en moderne fortolkning.