1

Garmin

MARQ Collection er skabt til dem, som lever efter den livsstil, vi har formet gennem årtiers innovation. Vi præsenterer disse exceptionelle, moderne toolwatches til dem – vores cadeau til dem, som går deres egne veje. 

Det begyndte for mere end 30 år siden. Ingeniørerne Gary Burrell og Dr. Min Kao havde en vision: At være førende i verden inden for GPS-teknologi inden for produkter til bil, luftfart og marine samt sports- og outdooraktiviteter. Denne vision skulle blive en realitet i takt med, at Garmin udviklede produkter, der er uundværlige for deres brugere.

Garmin MARQ's ry for holdbarhed, præcision og driftssikkerhed bygger på bedrifter blandt utallige piloter, sejlere, eventyrere og atleter, som lægger livet i hænderne på vores produkter de mest udfordrende steder på jorden. Vi honorerer deres tillid med streng kvalitetskontrol, processer og test inden for udvikling og produktion.

Se alle MarQ

Kollektioner fra Garmin

MARQ Athlete

Uanset om du er fast besluttet på at slutte som nummer ét eller blot er inspireret af dem, der gør, er MARQ® Athlete gearet til at skille dig ud i forhold til konkurrenterne. Intet andet, moderne luksus-toolwatch med smartwatch-funktioner viser restitutionstid og VO2 max-skalaer på urkransen og giver et øjebliksbillede af din præstation og dine fremskridt. Når du rejser langt væk hjemmefra, stiller forudindlæste kort og populære ruter ind på de bedste lokale løbe- og cykelruter. Avanceret løbedynamik1 og biometri giver dig de data, du behøver for at finpudse formen. Du kan sidestille stil og komfort med et ultralet titaniumhus og en højtydende rem. Der findes ingen større belønning for de konkurrencehungrende, der kræver det allerbedste af sig selv.

MARQ Aviator

Uanset om du er pilot eller flyentusiast, er MARQ® Aviator klar til at gøre dig til flyvningens mester på alle måder. Det er et moderne luksus-toolwatch, der guider dig overalt, hvor livet fører dig hen. Smartwatch-funktioner, den verdensomspændende luftfartsdatabase og retningsgivende nødnavigation sørger for det, mens en detaljeret NEXRAD-vejrradar og integration af Garmin flyelektronik sikrer, at du altid sidder i pilotsædet. En højglanspoleret, 24-timers GMT-urkrans og to ekstra tidszoner registrerer dine omfattende rejser. Og den buede titaniumrem passer perfekt. For hver afgang viser uret, hvor du er på vej hen. Undervejs viser det, at du er ankommet.

MARQ Driver

Uanset om du sætter kursen mod rekorder eller er inspireret af dem, der gør det, accelererer MARQ® Driver passionen for motorløb. Det er det eneste moderne luksus-toolwatch med smartwatch-funktioner og mere end 480 forudindlæste, motorløbsbaner i hele verden. En tachymeterurkrans viser din passion for fart. Automatiske omgangstider og live deltatid viser dit turboladede, kompromisløse tempo. Og det smukke design med en stærk, men åndbar titaniumrem holder dig kølig, uanset hvor intens konkurrencen er. Læg dertil en hidtil uset, diamantlignende kulstofbelægning med keramisk urkransindlæg, og du har det første instrument, der er fremstillet til den, som altid befinder sig i pole position.

MARQ Golfer

Uanset om du deltager i turneringen eller er inspireret af dem, der gør det, repræsenterer MARQ Golfer din passion for spillet. Det er det eneste moderne toolwatch med smart-funktioner, mere end 41.000 forudindlæste golfbaner og de mest avancerede spilregistreringsdata nogensinde. En Virtual Caddie fortæller dig, hvad du skal ramme, og hvor du skal sigte – en ven ved din side, du kan stole på, når du stræber efter storhed. De 18 tilpassede hulmærker i den keramiske urkrans viser andre, hvor du bruger din tid. Den jacquardvævede nylonrem i Tritone Green (grøn) giver en enestående pasform, uanset hvor stort slaget er. Så gå efter hæderen. Hold dig aldrig tilbage. Og bær det luksuriøse ur, der siger, at du kom for at vinde.