1

Maurice Lacroix

Brandet blev lanceret i 1975 af virksomheden Desco von Schulthess, virksomheden har mange års erfaringen fra branchen den blev grundlagt i 1889 i Zürich og havde repræsenteret schweiziske urmærker siden 1946. Takket være sin store know-how fra årtier med opbygning af ure i høj kvalitet var dette kun et lille skridt for Desco von Schulthess at skabe sit eget brand - Maurice Lacroix. Urene bliver fremstillet på topmoderne værksteder i Saignelegier. 

Se hele udvalget

Kollektioner fra Maurice Lacroix

Eliros

Eliros er en ur-serie af Maurice Lacroix hvor begreberne enkelhed, balance, veludført og med et let retro touch er hovedelementerne. Eliros serien tilbyder en række er ure i forskellige stilarter både ure med kronografer og detaljer, og ure i med romertal og datovisning. Serien er både til kvinder og mænd, som ønsker et ur af god kvalitet. 

Aikon

Maurice Lacroix Aikon serien består af tre hovedelementer; komfort, design og visuelt design. Det er et robust stykke design, som er er beregnet til det hurtige liv i store metropoler.

Hvert ur er utrolig raffineret og gennemsyret med den samme imponerende kvalitet, som findes på alle ure fra Maurice Lacroix.

Masterpiece

Masterpiece kollektionen er Maurice Lacroix's svar på den ypperste kvalitet overhovedet på urmarkedet. Serien kombinerer elegance med præcision i et originalt design, som ikke ligner noget man har set før på ure.

Der er for alvor kredset om detaljen på Masterpiece kollektionen, som har fået de ypperste detaljer i alt lige fra kalveskindsrem, bead-blasted overflade, 4N guld hands i urværk, kronografer i halvcirkler, automatisk mekanisk urværk og meget mere.

Pontos

 Pontos serien kommer i flere udformninger herunder Day, Date & Day Date, hvor der for alvor er kredset om den moderne ånd, men med gennemgående fokus på den helt klassiske stil og måde at lave ure på.

Pontos urene er velegnede som dress ure til det pænere outfit og kommer typisk med læderrem, dog med mulighed for at sætte lænke på. Alle urene er lavet med Maurice Lacroix's helt eget udviklede automatisk mekaniske ML143 urværk produceret på egen fabrik i Schweiz