SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

1

NORQAIN 

Norqain er en familiejet virksomhed, og er et uafhængigt urmærke som tør at gå sine egne veje. Norqain har base i Nidau, og er drevet af at udforske. Norqain af tre samlinger af serier Adventure, Freedom og Independence dom alle er udstyret med et automatisk urværk, samt kvalitets materialer. Alle urserier erdesignet med fokus på det eventyrlige adventurliv. 

Se hele udvalget

Kollektioner fra Norqain

Adventure

Denne serie er skabt til dem som elsker eventyr, og dem som er på jagt efter nye grænser. Det er til de personer som tør at gå nye veje, og forbliver tro på dem vi er som individer. Der er fokus på intensiteten og ægtheden og aldrig på den perfekte verden. Kendetegnet ved denne serie er den riflede urskive og det robuste design.    

Freedom

Frihed af det ideelle sprinbræt fra en uafhængig livsstil, og baner vejen og nye eventyr. Inspirationen til denne kollektion er fra spændingen ved rejser og udforskninger ved nye eventyr. Urene er et klassisk Freedom ur, med et automatisk urværk som har vibes fra 60'erne. 

Independence

Denne eksklusive kollektion er taget inspiration fra de succesrige mennesker, som omfavner det som gør dem unikke og lever i nuet. Frihed og uafhængighed er to centrale begreber for denne kollektion.