1

NORQAIN 

Norqain er en familiejet virksomhed, og er et uafhængigt urmærke som tør at gå sine egne veje. Norqain har base i Nidau, og er drevet af at udforske. Norqain af tre samlinger af serier Adventure, Freedom og Independence som alle er udstyret med modificerede eller Kenissi produceret in-house manufacture automatisk urværk, samt kvalitetsmaterialer. Alle urserier er designet med fokus på et liv med eventyr. 

Se hele udvalget

Kollektioner fra Norqain

Adventure

Denne serie er skabt til dem som elsker eventyr, og som elsker at skubbe til grænser. Det er til de personer som tør at gå nye veje, og forblive tro mod dem de er som individer. Serien er skabt til at holde et helt liv, noget der afspejler sig i dens udseende som er tro mod robuste dykkerdesigns. Kendetegnet ved denne serie er den mønstrede urskive og det robuste design.    

Freedom

Freedom serien er skabt med visionen om 60'erne og den frihedskultur mange dyrkede. Inspirationen til denne kollektion er fra spændingen ved rejser og udforskning samt nye eventyr. Freedom 60 kollektionen kommer med flere kombinationer af farver, kronografer og andre features der alle suppleres med stærke automatiske urværk af høyeste kvalitet.