Dag-til-dag levering / Prisgaranti / 99 dages returret

1

Oris

ORIS blev grundlagt i 1904 i den schweiziske by Hölstein, hvor de den dag i dag stadig har deres hovedkontor. ORIS er en del af en lille håndfuld urmærker, der udelukkende producerer mekaniske ure. Her er tale om et håndværk der har eksisteret i flere hundrede år, og som i bund og grund ikke har forandret sig særligt meget. Det handler om fascinationen ved de mekaniske værker og den glæde ejeren skal føle ved at bære et mekanisk ur.

ORIS har med deres netop lancerede Caliber 400 urværk også vist deres innovative og fremadsynet tilgang til ure, ikke kun er begrænset til de dyre modeller. De har fået at udvikle et sublimt in-house urværk, i en prisklasse som ikke mange andre producenter kan være med i.

Deres kollektion spænder bredt, lige fra de populære dykkerure i Aquis og Diver 65 serien, til de smukke og klassiske ure i deres Culture kollektion.

Se hele udvalget

Kollektioner fra Oris

Aviation

I 1910 begyndte ORIS at lave de piloture, der siden er blevet en helt central del af deres kollektion. De klassiske Big Crown modeller hylder fortiden og det ikoniske design, som ORIS er blevet verdenskendte for. Pointer Date modellen der blev introduceret i 1938 fas i flere forskellige varianter, og har virkelig oplevet en renæssance i de senere år. Big Crown Propilot modellerne er moderne inspireret piloture, med letlæselige skiver og klassiske funktion såsom GMT, Chronograph og worldtimer. Sidst, men ikke mindst, så er der Big Crown Propilot X Calibre 115 med et moderne udtryk, skeletteret skive og ORIS eget in-house urværk Calibre 115.

Culture

ORIS’ klassiske modeller. Det er modeller der er enkle og alsidige i design og som passer under enhver skjortemanchet. Men det er samtidig ure, der beskriver firmaets lange historie og store engagement i udvikling af ure. Det er i denne kollektion, at ORIS præsenterer sine innovative sider og nye patenter. ORIS udvikler også egne in-house urværker med nye eller forbedrede funktioner som f.eks. en 10 dages gangreserve, GMT med dag/nat indikator og kalender.

 

Diving

ORIS’ kollektion af dykkerure spænder fra de vintage-inspireret Diver 65 modeller, der hylder klassiske modeller tilbage fra 1960’erne og til de mere moderne Aquis modeller, der fås i flere forskellige størrelser og modeller og dermed henvender sig til et bredt publikum. Kollektionen er klart den mest populære hos ORIS, især i blandt deres skandinaviske kunder, og det var også i denne kollektion at ORIS valgte at introducere deres nyeste in-house værk Caliber 400.