1

Raymond Weil

Raymond Weil Geneve er et brand, der så dagens lys i 1976 i Schweiz, hvor Raymond Weil udtrykte sin ur entusiasme i ure af absolut højeste kvalitet. Siden da har brandet i 3 generationer udviklet og styrket brandet med bedre urværker, nyfortolkede designs og gennem kærligheden til Rock musik. Rock musikken har altid spillet en rolle i Raymond Weil, hvor man har lavet signatur ure til ære for rockstjerne som David Bowie, Frank Sinatra, The Beatles og mange andre.

I dag består branded af en række ure af ypperste schweizisk kvalitet med en række helt unikke serier og designs, som tager dig generationer tilbage i tiden til dengang man håndlavede urværker.

Se hele udvalget

Kollektioner fra Raymond Weil

Freelancer

Freelancer blev lanceret i år 2017 og er oprettet til den fritidige mand og kvinde, som ønsker at have kontrol over sin egen skæbne. Urene har en god balance med det klassiske og beskedne til at få skabt et harmonisk og unikt design. Urene bevare elementer som udgør styrker som konstant fortolker sig selv og er fri for begrænsninger. 

Tango

Tango serien råder over en række forskellige designs lige fra GMT, Classic og 300 modellerne, som har vidt forskellige udtryk, men det tilfælles at de alle er drevet af batteridrevet quartz urværker. Tango serien er en kombination af æstetisk sanselighed af design og rytmisk perfektion af schweiziske ure. Serien er karakteristisk med sin balance mellem proportioner og let genkendt af sin signaturremme og dekorative skruer.