1

Seiko

Historien om Seiko begyndte i 1881, da en 21-årig iværksætter, Kintaro Hattori, åbnede den første butik, der solgte og reparerede ure og ure i det centrale Tokyo. I dag, efter mere end 130 års innovation, er Kintaro Hattoris firma stadig dedikeret til den perfektion, som grundlæggeren altid stræbte efter at opnå.

Siden etableringen har Seiko bidraget med det ene revolutionerende produkt efter det andet - startende med produktionen af ​​Japans første armbåndsur i 1913 og med oprettelsen af ​​verdens første kvartsur i 1969.

Seiko har også været den officielle tidtager hos mange internationale sportsbegivenheder siden de olympiske lege i Tokyo i 1964. Seiko har haft det privilegium at dele øjeblikke med enorm spænding sammen med atleter og tilskuere over hele verden. 

I dag, mens ure fortsat er kernen i Seikos forretning, har dets teknologiske ekspertise inden for mikroteknik, metallurgi og mekatronik fået virksomheden til at ekspandere til mange forskellige områder, herunder kamerakomponenter, andre præcisionsinstrumenter, briller, smykker samt sport og toiletartikler produkter. 

Se hele udvalget

Kollektioner fra Seiko

Astron

Seiko Astron serien har lanceret verdens første GPS Solar ur. GPS funktionen i urserien gør, at uret kan oprette forbindelse til GPS-netværket og derigennem søge en bestemt tidszone. Funktionen er lanceret med en helt ny kaliber der muliggør tidszonejustering igennem en højhastigheds- og tidsoverførselsfunktion, der er den mest avancerede i Seikos historie. Ydermere er serien udstyret med et Solar kvarts urværk, der gør, at uret oplades af energien fra lyskilder. Alene af denne grund er det ikke nødvendigt at skifte batteri, som i et almindeligt kvarts urværk.

Presage

Seiko Presage serien har fokus på et japansk og æstetisk design kombineret med et traditionelt og klassisk håndværk.
Urserien tilbyder japansk eksklusivitet, kvalitet og en langvarig ydeevne, der kommer til udtryk ved de to modelserier, der er lanceret i Presage serien: Prestige Line og Basic Line. 

 

 

 

 

Prospex

Seiko Prospex serien lancerer en samling af ure til sportselskere og eventyrlystne, hvad enten det er til lands, til vands eller i luften. Seikos innovative teknologi har ændret de globale standarder, hvor Seiko Prospex når til nye højder. Denne urserie har fokus på at bringe en større pålidelighed og sikkerhed til både professionelle samt fritidsdykkere. 

 

 

5 Sports

Seiko 5 Sports serien er lanceret med fokus på en ny bred kollektion af tidligere producerede mekaniske ure i Seikos sortiment, med et helt nyt design og udtryk. Med Seiko 5 Sports er der netop fokus på: 

"Be disruptive.
Find your own new style, with Seiko 5 Sports."