1

Tissot

 Siden 1853 har Tissot produceret schweiziske kvalitetsure til både mænd og kvinder. Tissots historie begyndte i den schweiziske by Le Locle, hvor de stadig har hovedsæde den dag i dag. Her stiftede Charles-Félicien Tissot og hans søn Charles-Émile Tissot virksomheden, og i 1853 lancerede de verdens første masseproducerede lommeur. Gennem tiden har Tissot været tro mod deres innovative og modige traditioner, og de har gang på gang levet op til deres motto "Innovators by tradition". 

Se hele udvalget

Kollektioner fra Tissot

Classic

Tissot Classic er en bred vifte af mange underkategorier. Classic Dream er en af de serier som ligger under, som er en serie til både herre og dame. Det er en elegant urserie med et hverdagsudseende. Urene drives med et Swiss Made bevægelse. Tissot Gentleman er en serie er et multifunktionelt ur, som passer til enhver stil. Tissot PRX er uret med passion for design og øje for opfindsomhed. Det perfekte ur for en urentusiast. Tissot PR 100 er den klassiske serie, som kan bæres til alle lejligheder.  Serien symboliserer luksus, kvalitet og klassisk stil. 

 

Heritage

Tissot Heritage er en urserie som oversætter nostalgi til nutidige ure som er dedikeret til detaljer. Urene er Swiss Made med automatisk urværk og safirglas. Urene har en let buet urskive som er indrettet med fremvisning af tydelig dag og dato. 

Exclusive For Ladies

Tissot Exclusive For Ladies inkluderer forskellige urserier for kvinder, som hver er designet med fokus på kvalitet. Nogle af de serier som ligger under denne kategori er Bellissima, T-My Lady, Everytime, Flamingo mm.. Alle ure er Swiss Made og har kvalitets safirglas, som sikre urene mod ridser. Tissot Exclusive Ladies rammer en bred vifte af dameure, så vi er sikre på der er et som falder i din smag.