1

U-BOAT

Et urmærke, der er baseret i Italien og har produceret ure siden starten af 00'erne. Alle ure er håndlavet og designet af Italo Fontana. 

Virksomheden er baseret i en landlig villa omgivet af Gragnanos bakker. Dette ligger kun 15 minutter væk fra Luccas gamle middelalderlige bymure, i hjertet af Toscana. Et land med stor inspiration for Italo Fontana, hvis kreativitet er en blanding af objekter, atmosfærer og bestemte steder omkring ham. Hver U-BOAT-skabelse et et udtryk for værdierne fra Toscana regionen.

I løbet af få år har U-BOAT formået at åbne flere butikker med egne mærker rundt om i verden og har nu også fundet vej til Ditur. Et spændende brand med en masse unikke ure, som alle kommer i deres helt egen veloururæske, som er et tegn på, at der ikke er sparet på noget ift. kvaliteten på alle U-BOAT ure.  

Se hele udvalget

Kollektioner fra U-Boat

Capsoil

U-Boat Capsoil serien præsenterer en urserie med fokus på innovative funktioner kombineret med en retro stil. Urets schweiziske elektromekaniske bevægelse sætter sit præg i urskiven, hvor en olielignende væske strømmer rundt. Dette skaber en konstant bevægende boble, der frit flyder rundt og forstærker udtrykket i urskiven. 

 

Darkmoon

U-Boat Darkmoon serien er en samling af ure, der er inspireret af månen og dens mørke side. Darkmoon har efter idéen med Capsoil serien, gravet endnu dybere i den innovative og elektromekaniske bevægelse, der kommer til udtryk ved en olielignende flydende boble i urskiven. 

Sommerso

U-Boat Sommerso serien er en del af U-Boats Dive Watch serie. Denne serie har fokus på at imødekomme behovene hos dem, der dykker på et professionelt niveau og samtidig ønsker et ur til mere raffinerede outfits. Sommerso serien er designet til at imødekomme strenge krav til professionel dykning, og tilbyder et teknisk og eksklusivt design. Sommerso, der er en del af U-Boats Dive Watch serie, er en del af U1001, som er specifikke modeller, der er testet til at nå 1001 meters dybde.