1

Victorinox

Dette brand Victorinox er schweizisk, og stammer helt tilbage fra år 1897. Virksomheden er gået i arv generation efter generation, og er i dag stadig familieejet uden investorer eller anden ekstern implemering. Victorinox producerer deres ure af høj kvalitet på deres egen produktion. Victorinox har lagt kærlighed i hvert enkelt design for at finde den perfekte balance mellem ydelse og tidløs elegance. 

Se hele udvalget

Kollektioner fra Victorinox

Fieldforce

Fieldforce kollektionen blander det ikoniske designede med et gearskiftende displayteknologi. Urene har god læsbarhed med synlige tal og har Super-LumiNova som giver klarhed 24 timer i døgnet. Urene tilbyder høj multifunktionalitet med kronografer- og tachymeterfunktioner. Hvert design udstråler klassisk og smart design. 

Maverick

Maverick serien fanger dybhavsdykkernes ånd. Disse stilfulde ure har en ensrettet ramme, som har en funktion der er udviklet til dykkere der kan registrere nøjagtige tider. Den roterende kant er med en optællingskala. Urene er kronebeskyttelse som giver forbedret holdbarhed af uret. 

I.N.O.X

I.N.O.X er en kollektion som indeholder maskuline mekaniske ure men også elegante dameure, hvor fællesnævneren er at begge skal være modstandsdygtige og have et flot design. Urene er produceret i hårde kulstofkomprosit, titanium og rustfrit stål (316L)