1

WOLF

 WOLF's historie går tilbage til 1834, hvor grundlæggeren Phillip Wolf opstartede virksomheden. En Watch Winder eller anden opbevaring fra Wolf er nøje håndlavet instrument, der fokuserer på at opbevare dit ur bedst muligt med patenteret innovation. Med andre ord får du gennem Wolf opbevaring til dit ur fra absolut øverste hylde.

Wolf er en virksomhed, som har eksisteret i fem generationer. Derfor forstår brandet, at ekstraordinære produkter repræsenterer ekstraordinære oplevelser i livet. Med fokus på innovation, jagter brandet det perfekte design og den gode kvalitet.

Se hele udvalget

Kollektioner fra WOLF

Watch winder

WOLF Watch winder er et håndlavet præcisionsinstrument, hvor fokusset har været på design og kvalitet, samt at have uret i fokus. Ved at have en Watch winder får du den bedste og praktiske løsning for dit ur. 

Jewellery box

WOLF tilbyder smukke smykkeskrin, hvor der er noget for enhver smag. De har alle unikke detaljer, som sikre at dine smykker bliver sikret med stil.

Travel case

WOLF tilbyder rejsetasker, så du sikkert kan få dine ure og smykker med på turen. 

Watch box

WOLF tilbyder et stort udvalg af urbokse, så du har mulighed for at holde dit ur beskyttet og sikret mens det ikke er i brug.

Safe

WOLF tilbyder eksklusive pengeskabe til at beskytte dine mest værdifulde værdigenstande. Pengeskabene er designet til at give det ultimative inden for sikkerhed, samtidig med at WOLFs ikoniske designidentitet. Disse to ting smelter sammen med skønhed og funktionalitet.