1

ZELOS 

Zelos blev grundlagt i år 2014 og kendt for deres banebrydende design og materiale såsom bronze og kulfiber. Zelos producerer urene fra bunden, så du er sikret, at du ikke finder et lignede andre steder. Virksomheden har base i Singapore og blev grundlagt af Elshan Tang. Han var fascineret af mekaniske ure, og efter flere år besluttede han sig for at bygge et selv. Han mener ikke at urdesigns bør begrænses af luksusmærker. 

Se hele udvalget

Kollektioner fra Zelos

Great White

Great White er en kollektion med inspiration fra den store hvide haj, som er det største og mest glubske rovdyr som strejfer rundt i verdenshavene. Urene måler 43 mm, og passer derfor perfekt på håndleddet, når man er ude og dykke eller vil anvende uret til hverdagsbrug. Uret er vandtæt ned til 300 meter, og det har et Miyota 9015 kaliber. Urskiven har guilloché mønster, som påført masser af Superluminova.

Swordfish

Denne kollektion er opkaldt efter den hurtigeste fisk, der svømmer i havene. Sværdfisken er er kendt for at bryde overfladen på en majestætisk måde.  Zelos Swordfish er et slankt og kompetent dykkerur med sine 40mm diameter urskive. Urskiven har en generøs lag af Superluminiova Cs og BGW9 malet på, så det oplyses i mørke. 

Starfighter

Starfighter har taget inspiration fra Lockheed F-104 Starfighter, som var en altvejrs jagerfly fra USA, det var den højeste flyvende i 50'erne. Zelos Starfighter Chronoograph er udviklet med samme filisofi for at opnå den slankeste urkasseprofil med et automatisk schweizisk kronografværk. Det slanke og skarpe design fremkalder den knivskape styling af F-104 vingerne, som var hemmeligheden bag tophastigheden. Linkene har både poleret og børstede overfalder, som reflekterer godt i lyset.