OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Racing Watch 3D 116 A2022G Yellow

På lager

30% rabat

Vejl. Pris: 995 kr

Specialpris 695 kr

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Racing Watch 3D Yellow

 Dette ur er perfekt til manden, der gerne vil have et maskulint look. Uret har en sort lænke og urkasse, der spiller godt sammen med en helt unik urskive med gule detaljer, hvor man kan se helt ind til urværket. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Curren
Curren Watches' historie startede da Louis-Bastien Villeneuve producerede sit første lommeur. Siden da har hans søn Jean-Luc Villeneuve videreført brandet. Hvert Curren armbåndsur er lavet med øje for detaljen og er designet, udviklet og produceret in-house med høje standarder. De dyrker den luksuriøse livsstil samtidig med at opretholde glæden ved kreativiteten.
Curren producerer moderne og trendy herre- og dameure til en pris, hvor alle kan være med. De har en vision om, at det skal være muligt at betale sig fra de nyeste og mest trendy designs, som de løbende henter inspiration fra i deres udvikling af ure.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for holdbarhed og kvalitet.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer Racing Watch 3D 116
Brand Curren
Urværk Kvarts
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Gul
Remmens farve Sort
Rem Lænke
Lænkens materiale Rustfrit stål
Rem længde 20 CM
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Safirglas
Tykkelse 12 mm.
Urets diameter 43 mm.
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på